Tuinmachines De Volder

Wat maakt onze zaak zo speciaal?

Wij verkopen en herstellen gemotoriseerde tuinmachines. Ons assortiment is erg uitgebreid. Dit gaat van een traditionele grasmaaier en zitmaaier over heggenscharen en bladblazers tot zelfs hogedrukreinigers. Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht. We hebben gespecialiseerde toestellen zoals bosmaaiers, kantmaaiers en kliefmachines voor het splijten van houtblokken. Een paradepaardje uit ons gamma is de automatische maairobot. Deze robot zet je in het begin van het maaiseizoen op het gazon en hij maait vanzelf het gras af. Je hebt er zelf geen werk aan en het gazon ziet er altijd goed uit.

Jarenlange ervaring

We zijn gestart in 1985. Dat is dus bijna 30 jaar. We zijn een echt familiebedrijf. Ook onze twee zonen staan mee in de zaak. De ene richt zich voornamelijk op de automatische maairobots, de andere houdt zich meer met de technische zaken bezig.

Waarom u zeker moet langskomen

Onze zaak is een vakhandel. We hebben een erg uitgebreide vakkennis waardoor we de klanten kunnen bijstaan in hun aankoop. Verder streven we naar een optimale service. De klanten snel kunnen helpen is van groot belang. Met onze technische knowhow van de tuinmachines doen we alle herstellingen zelf. Zo gaat het natuurlijk veel sneller dan bij de meeste doe-het-zelfzaken. Een extra troef is onze vlotte bereikbaarheid en de ruime parking voor de winkel.

Tot binnenkort,
Marc De Volder